De ce Sema City?

 

Pozitionare excelenta a proiectului

Proiectul Sema City se dezvolta intr-o zona cu acces rapid la toate mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou. Se afla in vecinatatea Universitatii Politehnice, a Lacului Morii si a raului Dambovita.  

Integrare intr-un proiect urban de inalta clasa

Birourile din cadrul proiectului sunt parte a unei dezvoltari imobiliare de mare amploare, ce presupune constructia unui parc de afaceri de clasa A – 526.800 mp construiti,  a unei zone comerciale si de divertisment de tip shopping village – 93.500  mp, un hotel- 21.300 mp, o zona rezidentiala de aproximativ  305.200 mp si o zona destinata educatiei, sanatatii si serviciilor municipale care va insuma 18.000 mp.


Spatii generoase de parcare plasate subteran

Parcul de afaceri va beneficia de aproximativ 14.204 locuri de parcare, amplasate subteran, fiind astfel posibila si maximizarea spatiului verde la nivelul solului.

Flexibilitate si eficienta a organizarii spatiilor

cladirile de birouri dispun de suprafete mari pe etaje, ce asigura o partitionare eficienta a spatiilor de lucru, datorita conceptului architectural de tip  ‘‘open-space’’.

 

Excelenta in calitatea executiei, a materialelor si finisajelor: nivelul ridicat al executiei si finisajelor cladirilor de birouri este unul dintre principiile de baza ale proiectului global Sema City si se va reflecta si asupra tuturor componentelor acestuia.

 

Servicii complementare activitatii de birou: receptii centrale, spatii tehnice si de interventie rapida, servicii disponibile de curatenie si paza, spatii de relaxare, restaurante si coffee–shopuri, toate acestea vor intregi activitatea desfasurata, la standarde europene.

 

Securitate ridicata prin controlul accesului si sisteme inteligente de gestiune a cladirilor: de la nivelul parcarilor subterane si pana la ultimul nivel al fiecarei cladiri, fiecare centimetru inteligent al cladirii este conectat la o infrastructura de inalta tehnologie ce comunica parametrii legati de securitate, acces si control al unitatilor.

 

Arhitectura moderna bazata pe valori estetice inalte: aria destinata receptiei fiecarei cladiri va fi organizata ca spatiu generos, elegant, cu intinse zone vitrate, impresionant ca design si executie, zona de lobby si atrium.

 

Un puternic impact de imagine: fiind plasati in parcul de afaceri Sema City, imaginea companiei va fi asociata valorilor acestui proiect: dominanta, excelenta, dinamism, modernitate.

 

Pozitionare foarte buna a identitatii corporatiste: se urmareste o semnalizare coerenta a prezentei companiilor care vor avea sediul in parcul de afaceri, prin mentinerea unui nivel ridicat de comunicare corporatista.