Concept

 

Sema City este cel mai mare proiect de reconversie urbana a unei foste zone industriale, un proiect de tip mixed-use ce implica dezvoltarea pe urmatoarele directii:

 

un parc de afaceri format din cladiri de birouri de clasa A
o zona comerciala de tip “shopping village”
un ansamblu rezidential cu peste 1200 unitati locative
cladiri destinate serviciilor sociale (scoala, spital, Primarie etc).

 

Conceptul care sta la baza acestui proiect este ‘’city-in-city’’ si ofera toate facilitatile unui oras complet. Mixul de functiuni, imbinate armonios, ofera comunitatii oportunitatea de a redescoperi placerea de a munci, a se distra si a locui intr-un centru urban modern.  

Conceptul inedit, calitatea excelenta a lucrarilor, dar si functionalitatea si valoarea estetica a acestor constructii cu un grad inalt de tehnologizare sunt elementele care fac diferenta in Sema City. Propunem un stil de viata orientat catre libertatea de miscare, confort, relaxare si siguranta, aspecte esentiale echilibrului interior.

Ne-am propus sa remodelam harta Bucurestiului si avem convingerea ca proiectul Sema City va deveni in timp un punct de referinta pentru arhitectura urbana a Capitalei.

Sema City inseamna un spatiu vibrant, armonios si indraznet si va aduce valoare capitalei si oamenilor care vor alege sa locuiasca sau sa lucreze aici.

Sema Parc Project

Sema Parc office Sema Parc office